Hot For Food – Vegan Food Porn

Vegan eten pffff wat moeilijk zeg. Zoveel ingrediënten die je niet meer ‘mag’ eten. Bijvoorbeeld kaas en melk chocolade! Hoe kan iemand nou zonder deze twee heerlijke dingen leven?! Deze gedachtes heb ik heel lang gehad. Zelf ben ik al ruim 9 jaar vegetariër (waar ik heel weinig moeite mee had) en 8 jaar vegan in mijn kleding maar vegan eten dat ging me gewoon te ver. Ik ben zelfs vorig jaar een week vegan gegaan en ik dacht dat ik gek werd. Klinkt allemaal lekker negatief he? 😉 Maar nu komt het goede nieuws. Ik ben namelijk al ruim 5 maanden vegan en oh oh wat is het makkelijk! Ik heb me namelijk in één ding helemaal vergist. Je kan gewoon alles eten, je verandert alleen de ingrediënten. Dus wat eet ik allemaal: pizza, pasta, nachos, brownies, cheesecake, chocolade mouse etc. En toen had ik het: “Vegan eten? Easy breazy ;)”

Online zijn er enorm veel recepten te vinden. Vaak vrij ingewikkeld als je het mij vraagt. Zelf ben ik niet zo een chef dus maak ik graag makkelijke en gezonde gerechten die snel klaar zijn. Ook ben ik nogal een comfort food person (dus hou erg van pasta, pizza, broodjes ‘kip’, nacho’s etc). Dat lukte al aardig om vegan te maken, maar nog niet perfect. Mijn allerliefste vriendje en enorme foodie, Arie Leeuw, wees me toen op de blog “Hot For Food”. Naast een zeer uitgebreide blog hebben ze ook een Youtube channel. Ze zijn een stelletje en super leuk om naar te kijken 🙂 Ik heb letterlijk de hele dag gebiologeerd zitten kijken naar allerlei filmpjes die ze posten en dat bracht me op zoveel ideeën dat er een hele extra wereld voor me open ging! 😉 En man oh man how easy it is to be a good vegan chef!

Ik hoop dat ik jullie hiermee een klein beetje heb geholpen naar een makkelijker en diervriendelijker leven. #loveanimalsdonteatthem

Link naar hun YouTube kanaal –> www.youtube.com/user/hotforfoodblog

Link naar hun webiste –> www.hotforfoodblog.com

Reacties zijn gesloten