HURRAW

Ontstaan uit een persoonlijke overtuiging, zelfs een obsessie om de perfectie lippenbalm te maken. Uiteraard met uitgangspunten als: helemaal natuurlijk, vegan en gemaakt van eersteklas rauwe, organic en fairtrade ingrediënten, compleet gemaakt met een aantal heerlijke smaken/geuren.

De ontwikkeling van deze lippenbalm was een echte uitdaging omdat het moest voldoen aan een essentiële criteria: glad, niet droog, niet plakkerig, niet zoet, niet te glanzend, niet te veel geur, niet korrelig en met een lange levensduur. En verder mocht het smeltpunt niet te laag zijn, belangrijk als je de lippenbalm de hele dag in de achterzak van je jeans zou stoppen!

Het duurde een aantal jaren van toegewijd onderzoek om de juiste formule te vinden voor Hurraw! balm en tevens om het op allerlei manieren in de praktijk te testen.

Om de kwaliteit en integriteit van Hurraw! te waarborgen wordt iedere balmstick in hun eigen faciliteit geproduceerd. Hun top prioriteit is om Hurraw! de beste, natuurlijke, vegan balm te maken die voor iedereen geschikt is.

Wij gebruiken Hurraw!, zijn dankbare fans en we hopen dat jij dat ook bent!

Shop alle balms hier.