MELISSA SHOES

Verfijnd, modieus en milieuvriendelijk, Melissa Shoes lopen de afgelopen 30 jaar over de hele wereld! Meer dan 50 miljoen paar Melissa Shoes zijn vervaardigd in de afgelopen 25 jaar en in 80 verschillende landen over de hele wereld verkocht.

Het moderne, plastic ontwerp en de rijke kleuren maken de schoenen heel herkenbaar. De schoenen zijn comfortabel, stijlvol, tonen individualiteit en zijn een milieuvriendelijke keuze. Het bijzondere aan de schoenen is, dat ze helemaal van hergebruikt plastic zijn, hypoallergeen en (uiteindelijk) geurloos. Als je ze net hebt gekocht ruiken ze naar bubble gum!

Bij een vegan lifestyle zul je dit merk bijzonder gaan waarderen, allereerst natuurlijk omdat er geen dierlijke wreedheden aan kleven, maar ook omdat je er heel modieus uit kunt zien.

Ontwerpers als Vivienne Westwood, John Paul Gaultier, Lovefoxxx, Karl Lagerfeld en Jason Wu zijn slechts enkele van ‘s werelds toonaangevende ontwerpers die hun ontwerptalent hebben ingezet om voor Melissa Shoes mooie draagbare schoenmode te creëren.

Diverse bekende zangeres/actrices hebben op de rode lopers laten zien dat ze fan zijn: Katy Perry, Agyness Deyn, Anne Hathaway, Cate Blanchett en Kate Moss pronkten met hun Melissa Shoes.

Melissa is gevestigd in Brazilië waarbij de arbeidsvoorwaarden op alle fronten uitstekend zijn. Niemand wordt onder de 16 jaar aangenomen, er wordt medische en tandheelkundige zorg aangeboden en gehandicapten worden in dienst genomen. Verder wordt er geïnvesteerd in kwaliteit van leven en professionele groei van de werknemers.

Shop de gehele collectie hier.