onze duurzame kledingmerken

Dit zijn de eerlijke kledingmerken die wij verkopen:

ARMEDANGELS
Dit is op ons eigen merk na het meest betaalbare eco merk. Prachtige kwaliteiten en goeie pasvormen. Dit duitse merk is flink aan het groeien in collecties en verschillende ontwikkelingen op ecologisch gebied.

GOAT ORGANIC APPAREL
Voor ons eigen merk verwijzen we je graag door naar: www.goatorganicapparel.com

SUITE13
Het merk Suite13 hoopt met haar ethische collecties van natuurlijke stoffen zowel duurzaamheid als elegantie uit te stralen. Volgens dit merk is er verandering nodig in de mode, en hier willen zij hun steentje aan bijdragen. Suite13 maakt kledingstukken voor elegante dames die zichzelf graag verwennen, maar ook geven om hun impact op het milieu.

MODERN DRUID’S
Modern Druids maakt natuurlijke deo’s, gemaakt van biologische ingrediënten. Deze deo’s worden met de hand gemaakt in Nederland en bevatten geen giftige stoffen. De deo’s van Modern Druids zijn crèmedeo’s, en dus aan te brengen met de hand.

UNDERPROTECTION
Het Deense merk Underprotection produceert duurzaam ondergoed en heeft prachtige bh’s en broekjes in haar collectie. Het ondergoed van Underprotection wordt ook nog eens duurzaam geproduceerd en er wordt gebruik gemaakt van de materialen Tencel en gerecycled polyester.

KOWTOW
Dit Nieuw Zeelandse merk is het neusje van de zalm als het gaat om eco kleding. Japans geïnspireerde pasvormen en uitmuntende kwaliteit.

MATT & NAT
Dit merk maakt prachtige vegan tassen en recycled 1 miljoen flessen per jaar waar ze hun lining van maken.

MELISSA SHOES
Dit Braziliaanse merk bestaat al sinds 1971 en is een autoriteit op het gebied van plastic schoenen. Alle schoenen worden uit 1 stuk geperst (dus geen afval), zijn diervrij en alles wat ze niet verkopen worden weer gerecycled tot nieuwe schoenen. Wij verkopen dit merk vooral in de zomer.

MUD JEANS
Dit Nederlandse merk is helemaal vegan en duurzaam. De jeans zijn bij ons favoriet en dragen ze zelf dan ook bijna dagelijks! Gemaakt van organic katoen en gerecycled denim.

DR BRONNERS
Dr. Bronner’s maakt pure-castile zeep, haar- en lichaamsproducten van de hoogste kwaliteit. De producten van Dr. Bronner’s dragen zorg voor zowel de maatschappij als het milieu. Daarnaast zijn de producten van Dr. Bronner’s biologisch en fairtrade.

QNOOP
Het Nederlandse merk Qnoop biedt een oplossing voor sokken die elkaar kwijtraken in de was: de sokken van Qnoop kunnen namelijk aan elkaar worden bevestigd met een knoopje aan de ene sok, en een lusje aan de andere. Hoe handig! Daarnaast worden de sokken van Qnoop ook nog eens duurzaam geproduceerd.

PEOPLE TREE
Dit Engelse merk is voorloper als het gaat om groen en bestaat al meer dan 20 jaar. De producties vinden vooral plaats in India onder zeer hoge standaarden.

REAL FAKE
Real Fake wil laten zien dat je geen dierlijke materialen nodig hebt voor dezelfde luxe en stijl. Hun motto is: Changing the face of fashion.

SWEDISH STOCKINGS
De Zweedse Nadja en Linn startten Swedish Stockings omdat zij een manier hadden gevonden om panty’s te maken uit milieuvriendelijke en gerecyclede stoffen. Zo kan je je benen guilty free de aandacht geven die ze verdienen.

KINGS OF INDIGO
Als je het over een innovatief, duurzaam, gecertificeerd en vooral heerlijk draagbaar modemerk hebt dat is het wel Kings of Indigo. De collecties van K.O.I. zijn geïnspireerd op Amerikaanse denim klassiekers met een Japanse invloed. K.O.I. maakt zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede- en andere duurzame stoffen als biologisch katoen en Tencel.

MAIUM
Maium is een jong, innovatief en duurzaam regenkleding merk uit Amsterdam. Maium komt voort uit persoonlijke frustraties bij de oprichters van het merk, en de behoefte aan mooie regenkleding die je drooghoudt tijdens het fietsen. De regenjassen van Maium kun je gemakkelijk veranderen in een poncho, door gebruik te maken van de risten aan de zijkant. De jassen van Maium worden gemaakt van plastic flessen en zijn dus super duurzaam.