onze duurzame kledingmerken

Dit zijn de eerlijke kledingmerken die wij verkopen:

ARMEDANGELS
Dit is op ons eigen merk na het meest betaalbare eco merk. Vooral de Tencel jurkjes zijn vaak favoriet.

BY MOLLE
De plaids van By Molle zijn ook te dragen als sjaals en zijn gemaakt van gerecycled denim.

DUTCH SAMPLE ROOM
Weer zo een prachtig Nederlands duurzaam merk! Dutch Sample Room wordt geleidt door Chara Houssart die zich met het hand printen van haar sjaals laat inspireren door de natuur en de laatste trends.

GOAT ORGANIC APPAREL
Voor ons eigen merk verwijzen we je graag door naar: www.goatorganicapparel.com

HEMPJE
Clarence Savi (de bedenker van Hempje) kwam op het idee om een simpel hempje om te dopen tot mode item en met succes! Inmiddels heeft hij een complete range aan kleuren die hij allemaal zelf creëert in zijn atelier in Amsterdam.

KOWTOW
Dit Nieuw Zeelandse merk is het neusje van de zalm als het gaat om eco kleding. Japans geïnspireerde pasvormen en uitmuntende kwaliteit.

MATT & NAT
Dit merk maakt prachtige vegan tassen en recycled 1 miljoen flessen per jaar waar ze hun lining van maken.

MELISSA SHOES
Dit Braziliaanse merk bestaat al sinds 1971 en is een autoriteit op het gebied van plastic schoenen. Alle schoenen worden uit 1 stuk geperst (dus geen afval), zijn diervrij en alles wat ze niet verkopen worden weer gerecycled tot nieuwe schoenen.

MUD JEANS
Dit Nederlandse merk is helemaal vegan en duurzaam. De jeans zijn bij ons favoriet en dragen ze zelf dan ook bijna dagelijks!

PEOPLE TREE
Dit Engelse merk is voorloper als het gaat om groen en bestaat al meer dan 20 jaar. De producties vinden vooral plaats in India onder zeer hoge standaarden.

REAL FAKE
Real Fake wil laten zien dat je geen dierlijke materialen nodig hebt voor dezelfde luxe en stijl. Hun motto is: Changing the face of fashion.

SPRUITJE
De Amsterdamse Jonael maakt de mooiste creaties met mos en planten. Doordat de bloempotten zichzelf bijna geheel zelf bewateren is het een ‘closed cirlce’.

SWEDISH STOCKINGS
De Zweedse Nadja en Linn startten Swedish Stockings omdat zij een manier hadden gevonden om panty’s te maken uit milieuvriendelijke en gerecyclede stoffen. Zo kan je je benen guilty free de aandacht geven die ze verdienen.