Vegan Brunch @Supperclub 18 September

‘Een plantaardige levensstijl is een eerbied voor al het leven. Een streven naar een harmonieuze samen- leving waarin mens, dier en natuur gelijkwaardig zijn. De gedachte dat er geen dieren hoeven te lijden voor onze maaltijd geeft ons veel voldoening. Waarom zouden we dierlijke producten consumeren wan- neer we kunnen kiezen uit zoveel smaakvolle, gezonde, waanzinnige, kleurrijke, heerlijke en ‘Glowy’ producten die plantaardig zijn? Een Vegan dieet maakt je energieker, geaard, warmhartig en laat je stralen van binnenuit. ‘

– Isabella & Loulou, Go With The Glow

Onze missie in het leven is om de wereld mooier achter te laten dan dat we erop zijn gekomen. Wij vinden dat dit een soort eerste levensmissie van iedereen zou moeten zijn, want het is een voorrecht dat we op deze prachtige aarde mogen leven. Als je dan mensen tegenkomt die deze zelfde missie uitdragen, zet dat altijd kracht bij je eigen enthousiasme om meer en meer te doen. Zo hebben wij vorige week een leuke lunch gehad met Isabelle en Loulou Machinè van Go With The Glow. Lees hier meer over deze inspirerende en zeer mooie (van binnen en buiten) zussen.

Isabella (30) en Loulou Machinè (28) zijn twee zusjes uit Amsterdam, echte stads meisjes maar met een groen hart. Een paar jaar geleden zijn zij overgestapt op een plantaardige levensstijl en hebben hier veel fysieke, mentale en gezondheidsvoordelen aan ondervonden. Zij wilden deze geweldige ervaring en levensstijl delen en op vele verzoek en interesse van hun omgeving is zo hun online platform Go With The Glow ontstaan.

Online delen Isabella en Loulou hun ervaringen en recepten en maken hiermee Veganisme toegankelijk en hip. Hun visie is dat een plantaardige levensstijl de meest gezonde en kleurrijke levensstijl is die je doet stralen van binnen uit en daarbij ook dier en milieuvriendelijk. Hun missie is om hun kennis te delen zodat mensen de juiste informatie hebben om bewuste keuzes te kunnen maken op het gebied van voeding, gezondheid, dierenwelzijn en milieu. De zusjes hebben al veel persaandacht gehad via Vogue, Cosmopolitan, Glamour, Het Parool, De Metrokrant, NSMBL, The Urbanites en nog meer.

Naast het gebruik van het online platform van Go With The Glow, organiseren Isabella en Loulou ook maandelijks een vegan brunch op verschillende horeca gelegenheden in Amsterdam. Zij adviseren restaurants bij het integreren van een Vegan menu op de kaart zodat steeds meer hotspots in Amsterdam “Vegan Friendly” worden.

Voorgaande horeca gelegenheden waarmee Go With The Glow heeft samengewerkt en die nu met succes een vegan menu aanbieden:

– Tommy Hilfiger’s Peoples Place
– Bocinq
– Cafe de Paris
– Nacional
– INK Hotel.

De eerstvolgende brunch vindt plaats op 18 september in de Supperclub Amsterdam.

Klik op onderstaande foto om je aan te melden voor deze lunch.

Go With The Glow is inzetbaar voor:

– Lezingen en presentaties op verschillende evenementen
– Als social influencers op het gebied van health, beauty en lifestyle
– Inzetbaar voor samenwerkingen met horeca gelegenheden
– Evenementen op project basis

Go With The Glow is een non profit organisatie die door middel van de brunches een steentje wil bijdragen aan een groenere wereld.

Een kleine impressie van een voorgaande lunch:

Volg Isabelle en Loulou ook via de Facebook en Instagram!

Reacties zijn gesloten