Vegan op reis? Go With The Glow geeft tips

Vegan zijn. Naast het feit dat je weet dat je met je voeding geen dieren pijn doet, geeft het veel rust in je hoofd, heeft het alleen maar gezondheidsvoordelen en geeft het je meer helderheid dan ooit te voren. Thuis heb je onderhand je draai gevonden, weet je je weg door de supermarkt en gaan je lieve vrienden altijd mee naar je favoriete vegan (friendly) restaurants. Maar dan ga je op vakantie… En tja wat toen? Loulou en Isabelle Machinè geven je een aantal tips om ook tijdens je vakantie een vegan eetpatroon aan te kunnen houden.

De zusjes Loulou en Isabelle zijn beter bekend van Go With The Glow. Dit is een vegan platform dat je tips geeft voor een plantaardige, bewuste, gezonde én liefdevolle levensstijl. Dit alles vanuit een holistische benadering waarin mens, dier en natuur als geheel wordt beschouwd. Go With The Glow creëert dagelijks verrijkende en educatieve content over plantaardige voeding, gezondheid, duurzaamheid, spiritualiteit en reizen. Kortom de Go With The Glow levensstijl.

Naast hun Go With The Glow pagina is het ook zeker een tip om de meiden via hun privé Instagram pagina’s te volgen. Wij lezen vooral de prachtige teksten bij hun posts heel graag. Dat vult je hart met liefde en positiviteit. Hierbij een voorbeeld van Isabelle:

All I want for christmas.. Het enige dat ik zou willen is dat iedereen die dit nu leest zichzelf deze vraag stelt: komen mijn daden voort uit liefde en staan ze in lijn met mijn hart? Ik weet namelijk dat jullie allemaal liefdevolle zielen zijn, maar dat jullie, net als ik, door het leven struggelen. Van alle kanten wordt jou gezegd wat je moet doen, moet eten en moet kopen of wat je moet geloven van het nieuws. Maar met het oog op het nieuwe jaar en de goede voornemen, vraag jezelf alsjeblieft af of jouw daden daadwerkelijk liefdevol zijn en geen mensenleed, dierenleed of milieuvervuiling veroorzaken. Ik weet dat er overal melk(poeder), ei en palmolie in verwerkt zit. Ik SNAP dat je het lastig vind om dit te skippen. Maar doe die extra moeite, zoek uit welke producten vegan en palmolie vrij zijn. Die moeite is het allemaal waard voor de dieren, je medemens, het milieu, je eigen lichaam en geest. Ik WEET dat er overal leer en wol in zit verwerkt. Ik snap dat het makkelijk is om even snel iets te kopen bij de H&M of van prestigieuze merken zoals Acne of Prada of BlaBlaBla. Maar wat is een merk nou eigenlijk? Het zijn maar letters en een logo die jou een identiteit probeert aan te smeren. Maar JIJ BENT LIEFDE en niets meer niets minder! Je bent niet de kleding die je draagt, het merk op je tas of schoenen, het werk wat je doet, je bent niet eens je eigen naam. JIJ bent een ziel, jij bent liefde. En dat is genoeg! Je hebt niets nodig van alles wat je wordt aangesmeerd via de mooiste reclame campagnes met de mooiste modellen. Het is allemaal gebakken lucht, tijdelijke afleiding, tijdelijk geluk. Totdat je weer iets anders wordt aangesmeerd. En ondertussen lijden er ontelbaar veel dieren en mensen om al deze shit te produceren, onze aarde kan dit niet meer aan. En geloof niet het nieuws met hun eindeloze bullshit. Denk aan hoeveel slachtoffers er vallen in oa Aleppo alleen maar omdat men is vergeten dat liefde geen grenzen heeft. All I want for christmas… Is dit: stel jezelf deze ene vraag, niet voor mij maar voor jezelf; zijn mijn daden (alles wat is doe, eet, lees, kijk en koop) liefdevol en komen ze voort uit mijn hart of uit mijn ego? Jij bent liefde, vergeet dat nooit…

Loulou en Isabelle ook volgen? Klik op de volgende links:
Youtube  //  Facebook  //  Instagram  //  Loulou privé  //  Isabelle privé

Reacties zijn gesloten